Konya’da el yapımı sahte içki satan şahıs tutuklandı

Konya’da el yapımı sahte içki satan şahıs tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri, sahte alkollü içki satışıyla mücadele kapsamında bir şahsı tutukladı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, sahte ve kaçak alkollü içki satışıyla ilgili bir operasyon gerçekleştirildi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İmaret Sokak'ta el yapımı sahte alkollü içki satıldığına dair gelen ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Operasyon kapsamında bir şahıs, sahte alkollü içki satarken yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüphelinin adı O.Ş. olan şahsın evi ve aracında yapılan aramalarda, toplamda 12 pet şişe ve 1 cam şişede 7 litre satışa hazır el yapımı sahte alkollü içki ele geçirildi. Polis ekipleri, ele geçen içkilere el koyarken, O.Ş. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem başlattı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından O.Ş., adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderilen şahsın tutuklanmasıyla birlikte sahte alkollü içki satışına yönelik operasyonlar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler